تشخیص کرونا با هوش مصنوعی در ایران، تولید 100 هزار کیت در هفته

به گزارش دَبی بلاگ، به گزارش خبرنگاران، دکتر سورنا ستاری امروز در مراسم رونمایی از سامانه هوشمند تشخیص پاندمی کووید 19 که با حضور فرمانده ستاد مبارزه با کرونا در محل معاونت علمی برگزار گشت، گزارشی از شرایط شرکت های دانش بنیان که خط مقدم مبارزه با کرونا هستند ارائه کرد.

تشخیص کرونا با هوش مصنوعی در ایران، تولید 100 هزار کیت در هفته

وی مطرح کرد: در اکوسیستم نوآوری شرکت های فعال مراکز تحقیقاتی و دانشگاه های مختلفی هستند که در حوزه بیوتک فعالیت می کنند که فعالیت آنها اکنون منجر به تولید کیت های تشخیص کرونا شده است.

ستاری ادامه داد: در حال حاضر دو شرکت دانش بنیان در حوزه کیت تشخیص کرونا فعالیت می کنند و 250 هزار کیت را تحویل داده اند.

وی افزود: این شرکت ها ظرفیت تولید 100 هزار کیت در هفته را دارند.

ستاری با اشاره به ورود یکی دیگر از شرکت های دانش بنیان فعال در عرصه تولید کیت گفت: همچنین شرکت دیگری در حال اخذ تاییدیه در راستای تولید کیت تشخیص کروناست. از این رو می توانیم نتیجه بگیریم که دیگر نیاز به واردات کیت های تشخیص نداریم.

تامین تجهیزات مورد نیاز در شرایط مبارزه با کرونا

وی با اشاره به تولید تجهیزات در زمینه مبارزه با کرونا گفت: اتفاق مهم دیگری که توسط شرکت های دانش بنیان رخ داده است این است که دو شرکت به تولید ونتیلاتور ورود کرده اند و توانسته اند آنها را تولید کنند و نیاز بیمارستان ها را برطرف سازند.

وی با بیان اینکه این دستگاه می تواند یک تخت معمولی را به یک تخت آی سی یو تبدیل کند گفت: در حال حاضر مشکل بسیاری از شرکت ها تولید این ونتیلاتورهاست که می بینیم با ورود شرکت های دانش بنیان به این مرحله نیاز برطرف شده و با قیمت پایین به بازار عرضه می شود.

ستاری تاکید کرد: البته یکی از این شرکت ها قبل از شیوع کرونا پیروز به صادرات دستگاه های خود به کشورهای اروپایی شده بود اما تلاش های سه شیفته این شرکت در راستای تامین نیاز کشور قابل تقدیر است.

تامین ماسک ها توسط شرکت های دانش بنیان

ستاری با اشاره به تولید ماسک های مورد نیاز کشور توسط شرکت های دانش بنیان گفت: در ابتدای شیوع این ویروس تولید ماسک با مشکل روبرو بود که این شرکت های دانش بنیان تولیدکننده تجهیزات ساخت ماسک به عرصه تولید ماسک ورود پیدا کردند تا بتوانند نیاز کشور را از این منظر برطرف سازند.

وی افزود: هنگام شیوع کرونا، تولید ماسک بیش از 4 برابر شد که البته باید ده ها برابر افزایش یابد تا علاوه بر نیاز کشور نیاز منطقه برطرف شود.

ورود شرکت های دانش بنیان در حوزه های دارویی

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان شدیداً در حال تحقیقات در زمینه پروتکل های دارویی برای درمان کرونا هستند، گفت: در حال حاضر کارآزمایی های بالینی توسط محققان کشور در این شرکت ها در حال انجام است.

وی افزود: اتفاقات خوبی که در این حوزه رخ داده این است که دیگر نیازی به واردات برای مبارزه با کرونا نداریم و به واسطه شرکت های دانش بنیان کمبودها مرتفع شده است.

ستاری با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان خط مقدم مبارزه با ویروس ناشناخته کرونا هستند، گفت: امیدواریم بتوانیم به مرحله ای برسیم که کسی پشت در بیمارستان ها نماند.

وی ادامه داد: کمتر کشوری در دنیا توانسته به واسطه هماهنگی ها در راستای مبارزه با کرونا فعالیت کند که این حاصل سرمایه گذاری کشور در حوزه های مختلف بهداشتی، فناوری و نوآوری است.

تشخیص کرونا با دقت بالا با استفاده از هوش مصنوعی

وی با اشاره به دستاورد دیگر محققان در حوزه هوش مصنوعی گفت: تا به امروز شرکت های دانش بنیان در حوزه تولید کیت های تشخیص ورود پیدا کردند اما چندین شرکت توانستند با استفاده از هوش مصنوعی و با ارائه تکنولوژی های جدید در این زمینه روشی جدید را برای تشخیص کرونا ارائه دهند.

ستاری با بیان اینکه این نگاه جدیدی برای تشخیص با دقت ویروس کرونا با استفاده از سی تی اسکن به شمار می رود، گفت: این نتیجه حرکت شرکت های دانش بنیان در حوزه هوش مصنوعی است.

وی تاکید کرد: اکنون این شرکت توانسته با دقت بالایی سامانه ای را ترتیب دهد که به واسطه آن ویروس کرونا با استفاده از یک سی تی اسکن قابل تشخیص است این سامانه در بسیاری از بیمارستان ها می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 17 مهر 1400 بروزرسانی: 17 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 7313

به "تشخیص کرونا با هوش مصنوعی در ایران، تولید 100 هزار کیت در هفته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تشخیص کرونا با هوش مصنوعی در ایران، تولید 100 هزار کیت در هفته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید