طرز تهیه دسر پاناکوتای موز نسکافه

به گزارش وبلاگ گفتگو، پاناکوتا دسری سبک و خوشمزه است که در طعم های متفاوتی تهیه می گردد و افزودن موز به این دسر طعم آن را بهتر می نماید.

طرز تهیه دسر پاناکوتای موز نسکافه

به گزارش وبلاگ گفتگو طرز تهیه دسر پاناکوتاموزنسکافه

مواد لازم:

موز نرم شده 3عدد

شیر 2 پیمانه

خامه یک دوم پیمانه

شکر10قاشق غذا خوری

پودر ژلاتین 4قاشق غذاخوری

پودر نسکافه 2 قاشق غذاخوری

اول یه پیمانه شیر را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و به روش بن ماری حل کنید بعد شیر را به همراه خامه شکر و پودر نسکافه داخل میکسر بریزید تا صاف و یکدست گردد اجازه بدید مخلوط ژلاتین خنک بشه و بعد بقیه مواد را اضافه کنید بریزید توی ظرف بزارید 5 ساعت تو یخچال بماند تا خودش را بگیرد با یک فنجان قهوه نوش جان کنید

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه دسر پاناکوتای موز نسکافه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر پاناکوتای موز نسکافه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید