طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی با دو طعم ساده و دودی

به گزارش دَبی بلاگ، طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی ساده تر از آن چیزی است که تصور می کنید. قطعا تهیه غذاهایی نظیر ژامبون به صورت بهداشتی و خانگی یکی از بهترین انتخاب هایی است که می توان داشت. مصرف ژامبون خانگی هیچ ضرری نداشته و می توان آن را با خیالی آسوده استفاده کرد. همچنین طرز تهیه پیتزا مرغ به عنوان یک غذا سریع، با استفاده از این ژامبون بسیار لذت بخش خواهد بود.

طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی با دو طعم ساده و دودی

در ادامه این مطلب، با تمامی فوت و فن های تهیه ژامبون خانگی لذیذ ساده و دودی آشنا خواهیم شد.

طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی با تکه های گوشت

مواد مورد نیاز
سینه و ران مرغ چرخ شده750 گرم
سیر درشت5 حبه
جوز هندی پودر شده2 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل1 قاشق چای خوری
نمک1 قاشق غذا خوری
روغن مایع20 قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت3 قاشق غذا خوری
گوشت قرمزچند تکه متوسط
زرده تخم مرغ1 عدد
هویج خام1 عدد
پسته تر2 قاشق غذا خوری (به دلخواه)
فلفل سیاه1/2 قاشق چای خوری
فلفل سفید، پودر آویشن، پودر کاری، تخم گشنیز، پودر هلاز هر کدام 1 قاشق چای خوری

مراحل تهیه

  • گوشت سینه و ران مرغ را به همراه سیر و تخم مرغ در غذاساز بریزید و خوب هم بزنید. (اگر غذاساز در دسترس شما نیست، از چرخ گوشت بهره ببرید و مواد را دو بار از آن رد کنید.)
  • تمامی ادویه ها را به همراه نشاسته و روغن مایع به ترکیب گوشت مرغ اضافه کنید.
  • ترکیب به دست آمده را خوب ورز دهید.
  • هویج را به صورت نگینی خرد نموده و آن را به همراه تکه های گوشت نگینی به مواد اضافه کنید.
  • توجه داشته باشید که گوشت قرمز را به تکه های نازک برش داده و در ترکیب بهره ببرید.
  • پسته های تر را به ترکیب اضافه کنید. (در صورتی که به پسته تازه و نرم دسترسی ندارید، با قرار دادن پسته های خشک در آب گرم به مدت 20 دقیقه، پسته ها نرم خواهند شد.)
  • مواد را با قاشق در یک کاور مناسب بریزید؛ مثل غلتک مواد را چندین بار در کاور بغلتانید تا هوای اضافی آن خارج شده و ترکیب کاملا منسجم گردد.
  • حالا خیلی محکم کاور را گره بزنید (با نخ یا با خود کاور)؛ توجه داشته باشید که حتی یک قطره آب نیز ژامبون شما را خراب خواهد نمود.
  • بعد از این مرحله، یک ظرف مناسب را انتخاب کنید؛ در ظرف مورد نظر به میزان لازم آب بریزید. رول ژامبون را در آن قرار دهید و به مدت 2 ساعت روی حرارت قرار دهید.
  • بعد از گذشت این زمان، سریعا رول را در ظرفی پر از یخ بیاندازید.
  • این کار باعث وارد شدن شوک به ژامبون خواهد شد.
  • رول را در یخچال به مدت 24 ساعت قرار دهید.
  • ژامبون مرغ خانگی و خوشمزه ما آماده است.

طرز تهیه ژامبون مرغ دودی در خانه

تنها نکته ای که در اینجا برای تهیه یک ژامبون دودی یا تنوری می توان اضافه نمود، این است که در مراحل تهیه ژامبون، چند قطره اسانس دود هم به مواد اضافه کنید. در نهایت یک ژامبون دودی خانگی خواهید داشت.

شما می توانید اسانس دود را از لوازم قنادی ها خریداری کنید.

نکات مهم در تهیه ژامبون خانگی لذیذ

  • استفاده از سینه و ران مرغ می تواند در نرم و خوش طعم شدن ژامبون تاثیر مهمی داشته باشد.
  • ژامبون را ظرف 2 الی 3 روز مصرف کنید. در صورتی که بخواهید این مدت را افزایش دهید، باید تخم مرغ را از ترکیب مواد حذف کنید.
  • از حذف یا اضافه نمودن ادویه ها خودداری کنید.
  • می توانید رول ژامبون را بخارپز کنید تا خیالتان راحت باشد که هیچ آبی وارد کاور نمی گردد.
  • اگر به قارچ علاقه دارید، می توانید در این ترکیب آن را نیز بگنجانید.
  • پودر نشاسته برای محکم تر شدن ترکیب مواد استفاده می گردد.
  • در صورتی که کاور مخصوص رول را نداشتید، به هیچ عنوان از سلفون استفاده نکنید؛ از لوازم قنادی ها کاور مخصوص را تهیه کنید.

آیا می توان ژامبون مرغ را سرخ کرد؟

بله می توانیم ژامبون را سرخ کنیم. برای این کار به کمی کره یا روغن و چربی نیاز داریم.

  • ظرفی مناسب را انتخاب می کنیم و یک قالب کره را در ظرف می اندازیم.
  • با گرم شدن کره و به محض ایجاد حباب های کوچک روی آن، ژامبون را به شکل کامل و یا به شکل برش خرده، در کره تفت داده و سرخ می کنیم.

هشدار: اگر شنیده اید که سرخ کردن ژامبون ضرر دارد، این موضوع برای ژامبون های کارخانه ای صادق است که حاوی نیترات و مواد نگه دارنده هستند؛ چراکه حرارت دیدن نیترات باعث ایجاد ترکیبات سرطان زا می گردد. پس نوع خانگی آن را با خیال راحت سرخ کنید!

سخن پایانی

تهیه غذاهای لذیذ صنعتی به صورت حرفه ای در خانه، یکی از دغدغه های بانوان و حتی بسیاری از آقایان است. طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی برای تهیه بسیاری از غذاهای لذیذ، کاربردی ترین دستوری است که می توان آن را به خوبی در این مقاله فراگرفت. انگیزه پذیرای ایده ها و نظرات مهم شما در رابطه با این دستور حرفه ای است. آیا تا به حال این دستور را امتحان نموده اید؟

توصیه می کنیم طرز تهیه لازانیا با مرغ و انواع غذا با مرغ را نیز در انگیزه از دست ندهید.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 17 مهر 1400 بروزرسانی: 17 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 11678

به "طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی با دو طعم ساده و دودی" امتیاز دهید

4 کاربر به "طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی با دو طعم ساده و دودی" امتیاز داده اند | 4.8 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی با دو طعم ساده و دودی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید